rezervace-restauraceRestaurace od pondělí do pátku 11:30 až 24:00. Sobota a neděle od 14:00 do 24:00.
(polední menu pondělí až pátek od 11:30 do 15:00)

PŘEJEME DOBROU CHUŤ



* Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU.
1.
Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich.   2. Korýši a výrobky z nich.   3. Vejce a výrobky z nich.   4. Ryby a výrobky z nich.    5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní.    6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich.    7. Mléko a výrobky z něj.    8. Skořápkové plody a výrobky z nich.    9. Celer a výrobky z něj.    10. Hořčice a výrobky z ní.    11. Sezamová semena a výrobky z nich.    12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml / kg, l, vyjádřeno SO2.    13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj.    14. Měkkýši a výrobky z nich.